LOGIN


Onze MEGADEAL geeft een levenslange korting op Testzone. Het tarief voor onbeperkt gebruik van ALLE testen per schooltype (havo/vwo, mbo, vmbo) in Testzone is slechts € 499,- excl. btw per jaar. Voor updates en nieuwe testen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Laatste toevoegingen in Testzone:

ABIV C18 is nu ABIV+
De ABIV C18 deelt de beroepenwereld in 18 interessedomeinen in. Het testresultaat van de ABIV C18 biedt de mogelijkheid om middels een belangstellingsprofiel de voorkeuren voor interessedomeinen in beeld te krijgen. De ABIV C18 is door de links met opleidingen en beroepen per interessedomein vooral gemaakt om leerlingen te informeren via een zeer uitgebreide rapportage. De informatie is gedurende de gehele schoolloopbaan beschikbaar doordat het rapport en de links naar informatie in het rapport altijd digitaal beschikbaar zijn.

De ABIV geeft per schaal uitgebreide informatie over de wereld van beroepen. Een beroepskeuze-interessetest die niet voorzien is van een uitgebreid opleidingen-deel en enkel beroepenvoorbeelden en/of informatie over beroepen geeft, gaat voorbij aan het feit dat in elk beroep geschikte mensen met zeer uiteenlopende persoonlijkheden/ eigenschappen werken. De test is dan ook interactief gekoppeld aan de BAMA-MODULE (HBO & WO beroepen en opleidingen). Na het opslaan van de test zal deze informatie altijd beschikbaar zijn als men de testresultaten later weer inziet.

ABIV+
Door de combinatie van de ABIV met BZO geeft de ABIV+ een breder beeld van de mogelijkheden. Je kijkt namelijk op deze manier ook buiten je eigen referentiekader van de ABIV C18 en komt misschien op nieuwe ideëen die het onderzoeken waard zijn. De BZO maakt gebruik van 720 profielen. De ABIV+ is toonaangevend in het bereiken van de juiste resultaten door geavanceerde algoritmes, normgroepen, uitgebreide rapportages en de koppeling van individuele uitslagen aan de opleidingen database waarin alle bachelors en associate degrees op hbo en universitair niveau zijn opgenomen met uitgebreide inhoudelijke studie-informatie van alle hogescholen en universiteiten die de opleiding aanbieden.

Expertrapportages
De ABIV+ genereert expertrapportages. In deze expertrapportages worden de schalen toegelicht en de scores in woorden beschreven en in een grafiek weergegeven. Daarnaast selecteert het programma niet alleen per interessedomein maar ook per individueel profiel een brede lijst van opleidingen en beroepen.

Gebruikersnaam
Toegangscode
                         


BELANGRIJK!
Door het invullen van de gebruikersnaam en toegangscode geef je toestemming om je bij het aanvangen van de test zelf ingevulde persoonsgegevens te verwerken in de rapportage van de testen. Het invullen van de schoolcode, de klassecode, je naam, je Persoonlijke Identificatiecode (PIC) en de doelgroep waartoe je behoort, betekent dat je toestemming geeft tot inzage in het rapport door de decaan of andere schoolbegeleiders van je school.

De browser Google Crome is de facto de standaard geworden. Testzone is daarom geoptimaliseerd voor Google Chrome.

Na het opslaan van de resultaten kan je via 'Inzien Testen' de resultaten printen of opslaan als pdf. Alle resultaten zullen standaard ingesteld staan op A4 en de standaard marges van de browser Google Chrome.


Resultaten (rapportage) opslaan en printen als PDF:

• In de browser Google Chrome kun je de resultaten ook opslaan als pdf-bestand. Klik hiervoor in Google Chrome rechtsboven op de Opties-knop. In het menu kies je voor Afdrukken. Er opent zich een nieuw venster met een afdrukvoorbeeld. Links klik je bij Bestemming op Wijzigen. Onder het kopje Bestemming selecteer je 'Opslaan als pdf'. Eventueel kun je bij Meer instellingen nog kop- en voettekst uitvinken of als papierformaat A4 aanvinken. Daarna klik je op de knop Opslaan. Je hoeft nu alleen nog maar aan te geven waar Chrome het bestand moet opslaan.

• Ook indien je een virtuele PDF-printer hebt geinstalleerd, kun je alle resultaten in PDF-formaat opslaan en afdrukken. Je kunt hier de Dopdf 8.7 build 943 downloaden:  Download Dopdf-8.7

LET OP
Om veiligheidsredenen is de cache limiter beperkt tot 1440 seconden. Na deze tijd wordt men automatisch uitgelogd. Dit betekent dat elke internetpagina 24 minuten actief is en men binnen deze tijd de pagina moet refreshen of naar de volgende pagina dient te gaan. De vragenlijsten zijn daarom gesplitst over meerdere pagina's.

LOG OUT