LOGIN


Op aanvraag kunt u elke test inzien. Na het ontvangen van de gebruikersnaam en de toegangscode kunt u deze hieronder invullen. De toegang tot de documentatie is slechts na registratie mogelijk.

Laatste toevoegingen in Testzone:

1. Vragenlijsten Loopbaancompetenties voor vmbo, havo, vwo. Middels de vragenlijst loopbaancompetenties is het mogelijk om te onderzoeken in hoeverre leerlingen de loopbaancompetenties hebben ontwikkeld. Voor het meten van loopbaancompetenties wordt aangesloten bij het door Kuipers et al (2010) gemaakte onderscheid in kwaliteitenreflectie, motievenreflectie, werkexploratie, loopbaansturing en netwerken. De vragenlijst bestaat uit 30 items.

2. De Vragenlijst Loopbaancompetenties voor mbo is daarnaast nog aangevuld met de schalen loopbaanmotivatie en zelfvertoon.
De vragenlijst bestaat uit 35 items. De Vragenlijst is genormeerd voor de hogere klassen van niveau 3 en 4 opleiding van het MBO.

3. BZO VK MBO niveau 1 en 2 oriƫntatie voor VMBO Basisleerlingen.Gebruikersnaam
Toegangscode
                         


BELANGRIJK!
Door het invullen van de gebruikersnaam en toegangscode geef je toestemming om je bij het aanvangen van de test zelf ingevulde persoonsgegevens te verwerken in de rapportage van de testen. Het invullen van de schoolcode, de klassecode, je naam, je Persoonlijke Identificatiecode (PIC) en de doelgroep waartoe je behoort, betekent dat je toestemming geeft tot inzage in het rapport door de decaan of andere schoolbegeleiders van je school.

De browser Google Crome is de facto de standaard geworden. Testzone is daarom geoptimaliseerd voor Google Chrome.

Na het opslaan van de resultaten kan je via 'Inzien Testen' de resultaten printen. Alle resultaten zullen standaard ingesteld staan op A4 en de standaard marges van de browser Google Chrome.


Resultaten (rapportage) opslaan en printen als PDF:

• In de browser Google Chrome kun je de resultaten ook opslaan als pdf-bestand. Klik hiervoor in Google Chrome rechtsboven op de Opties-knop. In het menu kies je voor Afdrukken. Er opent zich een nieuw venster met een afdrukvoorbeeld. Links klik je bij Bestemming op Wijzigen. Onder het kopje Lokale bestemmingen selecteer je Opslaan als pdf. Eventueel kun je nog kop- en voettekst uitvinken. Daarna klik je op de knop Opslaan. Je hoeft nu alleen nog maar aan te geven waar Chrome het bestand moet opslaan.

• Ook indien je een virtuele PDF-printer hebt geinstalleerd, kun je alle resultaten in PDF-formaat opslaan en afdrukken. Je kunt hier de Dopdf 8.7 build 943 downloaden:  Download Dopdf-8.7

LET OP
Om veiligheidsredenen is de cache limiter beperkt tot 1440 seconden. Na deze tijd wordt men automatisch uitgelogd. Dit betekent dat elke internetpagina 24 minuten actief is en men binnen deze tijd de pagina moet refreshen of naar de volgende pagina dient te gaan. De vragenlijsten zijn daarom gesplitst over meerdere pagina's.

LOG OUT